Foto elke dag 161: Laden

foto

 

 

 

 

 

 

 

Ja dat Rembrandthuis eist ook van mij veel aandacht op. Toch ga ik de tentoonstelling niet bekijken, ik kan niet genieten van mooie schilderijen temidden van massa’s mensen. Bovendien kan ik er niet tegen dat mensen helemaal idolaat van schilderijen van Rembrandt zijn maar diezelfde schilderijen geen bezoek meer waard vinden als ze blijken toch niet door Rembrandt maar door een leerling van hem gemaakt te zijn. De dingen worden nooit om zichzelf gewaardeerd maar vanwege de mate van aandacht van anderen: een van de uitwassen van het commerciële tijdperk waar we ingemanipuleerd zijn.

Deze foto is van het weer inladen van de aankleding van de receptie van gisteren. Behalve tafeltjes ook een hoeveelheid lege lijsten. Ik weet niet of daar wat in gehangen heeft. Misschien niet: ik had in mijn vorige woning ook een lege lijst aan de muur hangen, erg decoratief. En het scheelt een hoop gepenseel.
De vrouw op de fiets maakt een verkeersovertreding: ze rijdt tegen het verkeer in. Overigens is het een schat hoor, en erg opgewekt. Ik vraag me af of het komt doordat ze iets doet wat niet mag (altijd stemmingverhogend), of dat ze gewoon goeie zin heeft.

Vrolijke dag toegewenst, als dat al mogelijk is met dit herfstweer. Ik heb de verwarming weer aan.

viktor

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *