foto elke dag 153: Aantrekken

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je haar maar goed zit, dan kun je de hele wereld aan. Maar goed, de rest telt ook mee: de schoenen mogen er ook zijn. Maar vooral is het belangrijk dat je de diverse kledingstukken goed met elkaar combineert. De schoenen passen perfect bij de rode bril, rood en zwart is trouwens altijd wel een goede combinatie. Maar daar blijft het niet bij: blauw en rood is ook nooit weg. Persoonlijk vind ik dit de mooiste kleurencombi die er is. Maar de gele plastic tas doet de deur dicht: het wordt zo een pláátje.

Een grauwe dag vandaag: gewoon niks van aantrekken dus.

Gewoon de zomer aantrekken.

Groetjes.
viktor

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *