dag 127 (27 april) Vrouw

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gewoon een foto van een mooie vrouw. In eerste instantie dacht ik dat ze misschien vroeger meneer geweest is, maar dat idee heb ik toch verworpen, al heeft ze iets mannelijks. Ze heeft een trotse blik en houding, niet een dame waar je omheen kunt. Met haar kun je ook maar beter geen ruzie krijgen want dan verlies je het, al heb je nog zoveel de waarheid aan je kant.

Ik heb ook ooit iemand gekend waar je absoluut niet tegenaan kon redeneren. Je wist dat je gelijk had maar op het laatst moest je toch erkennen dat hij het bij het juiste eind had. Toen we een keer ruzie kregen en ik opnieuw hetzelfde meemaakte, en mijn kant van het gelijk weer totaal ondergesneeuwd raakte, heb ik een eind aan de vriendschap gemaakt. Een vriendschap van twintig jaar.

Ik hou wel van die fleurigheid al vraag ik me af of het een vrolijke Francien is, ze lijkt me een beetje zwaar op de hand. Veel meegemaakt ook, maar ze laat er zich niet onder krijgen. Ja een sterke persoonlijkheid. En al die kleurtjes passen perfect bij elkaar, ze trekt niet zomaar wat aan. Bovendien houdt ze met haar kledingkeuze al rekening met de toekomst, koninginnedag dus.

Nou, fleurige dag.
viktor

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *