dag 125 (25 april) Rokjesdag?

foto

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb een half uur naar rokjes zitten speuren. Dit zou rokjesdag zijn, daar was ik absoluut zeker van. Het nadeel van het jezelf zo’n opdracht geven is dat je verder niks meer ziet, je let alleen nog op rokjes of niet. Nou, ik heb zegge en schrijve vier rokjes geteld, en honderden broeken. En van die vier waren er twee van dames van boven de 65, die dragen nooit broeken, althans bijna nooit. Dus de harde conclusie die ik moest trekken was dat ik geen feeling voor rokjesdagen heb, spijtig maar waar.

Ook artiestendag is het niet: eindelijk wel weer de Spaanse gitarist, nog zonder zijn sprietmagere vriendin, maar niet vóór het terras maar ernaast, dat doet hij nooit als het hoogzomer is.

Het wil allemaal nog niet, hoewel de natuur aan het racen is: mijn tuin is in een paar dagen tijd een hortus botanicus geworden. Er heeft zich een vuistdikke kikker in mijn vijvertje genesteld en ik heb zowaar een van de door mij geredde salamanders in mijn vijver zien scharrelen.

Zo, ik ga Tibetaans eten.

Groetjes
viktor

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *