dag 123 (23 april) Krasse kroeners

foto

 

 

 

 

 

 

 

Geen twijfel mogelijk: het zijn Amerikanen en ze zingen liedjes van Simon & Garfunkel. De gitarist begeleidt de zanger met het baardje. De laatste lijkt inderdaad op de S-helft van het voormalige duo. Een tijdje terug heeft Garfunkel hier nog opgetreden. Het valt mij trouwens op dat er de laatste tijd opvallend veel krasse kroeners het land aandoen. Paul Anka zie ik overal aangeplakt. Dat moet dus alleen voor de krasse knarren zijn want ik denk niet dat iemand van onder de veertig daar ooit van gehoord heeft. Of zouden we weer een revival van echte liedjes tegemoet mogen zien?

In ieder geval zijn ze vroeg op pad want het is nog geen 8 uur, dus naar de terrassen zullen ze wel niet op weg zijn. Ik denk eerder dat ze weer naar dat fijne land over de plas gaan. Als de straatartiesten weer uit hun holen komen dan is het eigenlijk pas echt lente. De zon schijnt trouwens nu en daar ben ik zeer gelukkig mee want mijn alter ego staat de hele dag buiten op de kunstmarkt. Vandaar dit vroege blogje ook.

Overigens: de gezichten vangen het van de ruiten terugkaatsende licht van de opgekomen zon.

Geniet van het mooie weer
viktor

PS: het ging regenen en niks verkocht. Wel leuke mensen gesproken en de krant uitgelezen. Niet echt swingend maar toch.

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *