Foto elke dag UMR 54: Hond

foto

 

 

 

 

 

 

 

Deze hond gaat dood, dat ziet iedereen. Op een gegeven moment stond er een groepje mensen omheen, niet wetend wat te doen. Ik zag het en heb de dierenambulance gebeld en dat aan de mensen beneden verteld. Die bleven daarop wachten. Alleen de eigenaar reageerde een beetje raar. Hij stond steeds druk te gesticuleren en richting Nieuwmarkt te wijzen, maar niemand begreep hem want hij sprak geen woord Nederlands. Ik moet opeens ontzettend aan Rita denken, maar dat even terzijde.

Die hond bleef steeds ongeveer zo liggen als hij op de foto ligt. Na verloop van tijd kwam dan de dierenambulance, de puppylance zal ik maar zeggen. Ze zijn wel een kwartier met die hond bezig geweest maar die gaf geen sjoege. Ondertussen was de eigenaar richting Nieuwmarkt gelopen en met een Pakistaans uitziende man teruggekomen. De hond zag de man, stond op en met zijn tweetjes wandelden ze gezellig richting Nieuwmarkt. Niks aan de hand. Iedereen stond perplex.

Zoveel eigenzinnigheid heb ik bij een hond nog nooit gezien.

Bij mensen wel.

Have a nice time.

Viktor

Nog steeds foto’s uit de collectie, dus niet “live” (=van vandaag).

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *