Foto elke dag UMR 37: De bokkensprong

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Steenrijk is ze. Een van de geslaagde zakenvrouwen in booming Azië. Al vanaf haar vroegste jeugd heeft ze gewerkt waarbij het economisch tij behoorlijk mee zat. Ze heeft een paar miljoen op de bank maar nooit tijd gehad voor een relatie; bovendien valt ze niet op die dunne Aziatische mannen die ook nog eens veel te assertief zijn tegenwoordig. Nee voor haar gaat er niks boven een lekkere stevige westerling. Dat betekent dus elk jaar naar Amerika of West Europa om alle veelbelovende chat-vrienden op te zoeken, je weet maar nooit.

En ja hoor, eindelijk de man van haar dromen gevonden. Niet helemaal van haar economische niveau maar daar staat dan wel tegenover dat hij lekker volslank is, precies wat ze altijd al gewild had. Iets ouder dan hij gezegd had, maar dat valt nauwelijks op. En gelukkig ook nog eens arm zodat hij niet zo snel bij haar zal weglopen. Bovendien uitermate volgzaam, hij doet precies wat zij wil. Ze overlaadt hem natuurlijk wel met cadeaus, om te beginnen een dure jas want hij zag er niet uit in dat sjofele tweedehandsje.

Ze wonen inmiddels samen op verschillende plekken in Azië want ze heeft daar overal huizen. Nu is ze met hem op vakantie in Nederland omdat hij zo graag zijn vaderland weer eens wilde zien; maar niet te lang want ze mist de zon.
Dit is een tamelijk hypocriete poging niet bevooroordeeld te kijken, viktor schaam je.

Groeten
Een schaamtevolle viktor
PS Dit is de eerste foto die ik nam vandaag., een record

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *