dag 3

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tegelaars zijn nog niet helemaal klaar en dat zullen ze weten: elke hond heeft een bovenmodale belangstelling voor de zandhoop: het blijft een dier dat zich in zijn genen de natuur waar hij oorspronkelijk vandaan komt blijft herinneren, ook al woont hij nu in een appartement met lift en centrale verwarming. Een zandhoop doet hem denken aan het wilde bruisende leven van zijn verre voorouders wat hem met weemoed vervult. Dat schijten in de vrije natuur, waar is die tijd gebleven. Nou vooruit dan, een keuteltje voor de nostalgie. En voort moet hij weer, met moeder en kind netjes naast de fiets. Hoe heeft het toch zo ver kunnen komen.
Grom .

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *