dag 11

foto

 

 

 

 

 

 

 

Deze foto is weliswaar een beetje vaag maar desalniettemin heel duidelijk: hier wordt vanavond het oude jaar mee uitgeluid en het nieuwe verwellekomd (u zijt wellekome, ik ben de kerst toch nog niet helemaal kwijt geloof ik). De vraag is alleen of dit slechts één keer per jaar gebeurt: het ziet er niet naar uit dat ze voor het eerst zo’n hoeveelheid drank verslepen dit jaar: ik zag ze trouwens op de heenweg ook al met dat karretje en drie lege kratten, dus bovenstaande is niet geheel en al uit de lucht gefantaseerd. Waarom ik het een extra leuke foto vind is omdat je hier weer heel duidelijk ziet dat de behoeftebevrediging tegenwoordig absoluut niet uitgesteld kan worden: één blikje wordt al genuttigd, samen met de sigaret. Hetzelfde gebeurt met het vuurwerk: het is nu rond 13.30 u. en er wordt al lustig op los geknald, gisteren trouwens ook al, eigenlijk begon het al drie weken geleden, eigenlijk is het nooit opgehouden, maar nu draaf ik door.
Ik moet ook maar eens boodschapjes gaan doen, zal wel druk wezen.
Prettige jaarwisseling en morgen gezond weer op (ja Sonja, ik heb je eergisteren op een filmpje bij een gezellig samenzijn met Margreet Dolman gezien. Die (Margreet dus) was ook al erg aan het terugkijken, dit ook al i.v.m. haar jubileumshow, heb erg gelachen, was weer ouderwets gezellig in het Betty Asfalt-complex).
groetjes
viktor

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *