dag 10

Deze is van héééél ver weg genomen maar de gezichtsuitdrukking van het ene meisje en de lichaamshouding van beiden spreken toch boekdelen. Ze heeft het moeilijk en haar vriendin wil haar een beetje oppeppen en doet daarvoor haar uiterste best, hoewel ik me niet aan de indruk kan onttrekken dat dat in eerste instantie maar matig lukt. Toch geef ik haar wel een kans. Er is iets gebeurd dat is duidelijk, maar ik denk niet dat het tussen de twee vriendinnen speelt. Het lijkt me meer een relatieprobleem van het ene meisje : ik denk dat haar vriendje het vóór de kerst heeft uitgemaakt. En dat ze met een groepje een dagje Amsterdam doet en dat hij daarbij zou zijn geweest. En die vriendin zegt: je laat door zo’n klojo toch niet je leuke Amsterdam-dag verpesten! Bovendien heb je zelf vaak gezegd dat je eigenlijk van hem af wilde. Nou! En met oudjaar ben je bij ons uitgenodigd dus daar hoef je ook al niet over in te zitten, je vond het trouwens bij zijn ouders toch al niks. Weet je nog dat je niet tegen het gezeur van zijn moeder kon. Nou!
Dat brengt mij op oud en nieuw. Twee jaar terug voor het eerst met oud en nieuw alleen gezeten en dat beviel me wel, hoewel ik toch dacht: volgend jaar liever niet (ik hang van paradoxen en tegestellingen aan elkaar). Vorig jaar alleen met mijn vriend gevierd, tot 00.00 u. thuis en toen naar de Nieuwmarkt. Dit jaar is het nog steeds aan en we gaan het wederom bij mij vieren maar denken erover om wat mensen uit te nodigen. Zo ja, dan ga ik morgen pas bellen anders wordt het zo’n “gebeuren” en daar hou ik niet zo van.
Dit was de één na laatste van dit jaar.
hou je taai
viktor

Dit bericht is geplaatst in Uit mijn raam -VKBlog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *